Başkan Asya, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulunda eğitim gören ve kendi alanında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.

Başkan Asya, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi
Eğitime verdiği desteklerle sosyal belediyeciliğin gereğini yapan Belediye Başkanı Feyat Asya, Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri ile bir araya geldi. Okul Müdürü Arzu Uslu ve öğretmenler tarafından karşılanan Başkan Asya, yeni eğitim öğretim yılının başarılı bir şekilde geçirilmesi temennisinde bulundu. İlk olarak öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Asya, belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi verirken, imkanlar dahilinde çocukların eğitim yuvalarına destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Yaptıkları çalışmalarla ilgili toplumun her kesimini bilgilendirdiklerini ve istişare geleneği ile Muş’a hizmet ettiklerini kaydeden Başkan Asya, vatandaşların talep ve önerilerinin kendilerine yol gösterdiğini ifade etti.

Eğitimcilerin fikirlerini önemsediklerini vurgulayan Başkan Asya, bu kapsamda belirli periyotlarda okulları ziyaret ederek öğretmenlerin görüşlerini aldıklarını ve bunun kendileri için faydalı olduğunun altını çizdi.

Görev süresi içerisinde yaptığı çalışmalara kısaca değinen Başkan Asya, “Belediye başkanlığı görevimin 4 yılındayım. Bu süre içerisinde ilimizi birçok hizmetle buluştururken, geleceğe dair sağlam projeleri hayata geçirdik. Allah’a şükürler olsun ki bugün halkımızın karşısına yaptıklarımızı anlatmak için çıkıyor, icraatlarımızla ilgili bilgi veriyoruz. Bunlara rağmen yaşanan eksik ve aksaklıklarımızın telafisi için sizlerin önerilerini dinliyor ve buna göre değerlendirmeler yapıyoruz. Çalışmalarımız sırasında vatandaşlarımızın normal yaşantılarında bazı aksamalar yaşanabiliyor. Ancak şunu özellikle belirtmek isterim ki bir şeyleri bozmadan yapmak mümkün değildir. Dolayısıyla biz şimdi bazı sıkıntılara göğüs geriyoruz, ama ileride bunlar bizim daha huzurlu bir yaşam sürmemize vesile olacak” diye konuştu.

Başkan Asya, konuşmasının sonunda öğretmenlerin sorularını yanıtlarken, taleplerinin çözümü için talimatlar verdi.

Daha sonra öğrencilerle bir araya gelen Başkan Feyat Asya, “Muş’a hizmet yolunda asli görevlerimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Buradan bir kez daha taahhüt ediyorum ki eğitim öğretim alanında bir belediye başkanı olarak değil, bir nefer olarak her türlü göreve hazır olduğumu beyan ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan sizlerin, en iyi şekilde yetişmesi, ailesine, devletine, inancına bağlı bireyler olarak bu ülkenin yönetiminde hak sahibi olmanız için elimizden geleni yapacağız. Bu duygularla eğitim hayatınızda sizlere başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Başkan Asya, konuşmasının ardından çeşitli alanlarda okullarında birinci olan öğrencileri ödüllendirdi.
Kaynak: İHA