Erdoğan Açıklaması Bizim İçin Ok Yaydan Çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim için artık ok yaydan çıktı. El Bab’ı da Mümbiç’i de diğer bölgeleri de terör örgütlerinden temizlemeden durmayacağız" dedi.

Erdoğan Açıklaması Bizim İçin Ok Yaydan Çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa’da toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan, “Musul operasyonunu başlattılar Türkiye’yi güç duruma düşürmek için. Rakka operasyonunu ertelediler, niye erteliyorsunuz DAEŞ orada? Plan, tüm bu operasyonların birlikte yürütülmesiydi. Baktılar sonuç almaya başladık, hemen planları değiştirdiler. Bizim için artık ok yaydan çıktı. El Bab’ı da Mümbiç’i de diğer bölgeleri de terör örgütlerinden temizlemeden durmayacağız” dedi.

İzmir’deki terör saldırısına değinen Erdoğan, alınan güvenlik önlemleri sayesinde teröristlerin hedeflerine ulaşamadığını söyledi:

“Etkisiz hale getirilen teröristlerle birlikte ele geçirilen silahlar, bombalar, roketler ve mühimmat teröristlerin oraya büyük bir katliam için geldiğini gösteriyor. Alınan güvenlik önlemleri sayesinde teröristler hedeflerine ulaşamadan durdurulmuş, büyük bir felaketin önüne geçilmiştir. Türkiye’nin üstüne salınan gözünü kan bürümüş katil sürüleri, aleni bir işbirliği halinde saldırılarına devam ediyorlar.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, parlamentodan geçmesi halinde idam cezasını onaylayacağını da yineledi.

Kaynak: İHA