Yağcılar Kooperatifi Yeni Yönetimini Tanıttı

Yunusemre Belediyesi’nin destekleriyle kurulan ve faaliyetlerini yürüten Yeni Yağcılar Kırsal Kalkınma Kooperatifi, yeni yönetimini tanıttı.

Yağcılar Kooperatifi Yeni Yönetimini Tanıttı
Büyüksümbüller Mahallesi Muhtarlığı’nda üyeleriyle bir araya gelen Yeni Yağcılar Kırsal Kalkınma Kooperatifi yeni yönetimi yapacakları çalışmaları anlattı. Tanışma toplantısına Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, Kırsal Hizmetler Müdürü Ramiz Çoban, Fen İşleri Müdürü Mehmet Ata, Basın Yayın Müdürü Musa Dirik ve dernek üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Kooperatif Başkanı Ali Korkmaz, “Hem üyelerimize yeni yönetimizi tanıtmak hem de yapacağımız projelere ilişkin bilgi vermek istedik. Bilindiği üzere kooperatifimiz küçüktü. Şimdi bütün ilçeye hitap edecek şekilde kapsamını genişletti. İleride belediyemizin de desteğiyle daha güzel işler yapacağız. En başından beri yanımızda olan Belediye Başkanımız Mehmet Çerçi’ye şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin de belediye katkılarının süreceğini belirtti.

Kırsal kalkınma amacında belediye olarak üreticilerin yanında olduklarını anlatan Kırsal Hizmetler Müdürü Ramiz Çoban ise “Kooperatifimiz yeni üyeleriyle büyüdü. İsmi de Yeni Yağcılar Kırsal Kalkınma Kooperatifi yerine Yunusemre Kırsal Kalkınma Kooperatifi olarak değişti. Daha kapsamlı ve ilçe tamamını kapsayacak bir yapıya ulaştı. Bizim de kooperatifimize desteklerimiz sürecek. Verdiğimiz destekler üreticimizin güçlenmesini sağlıyor. Kooperatifimizin büyümesi sebebiyle yeni süt sağma ve toplama merkezleri açmayı planlıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA