Egzoz Gazından Hayatını Kaybeden Çift

Denizli'de su kuyusundaki motorun gazından zehirlenerek hayatını kaybeden çiftin oğullarına, ferdi kaza sigortası kapsamında çek verildi.

Denizli'nin Çameli ilçesinde su kuyusundaki motorun gazından zehirlenerek hayatını kaybeden çiftin oğullarına, sendikanın yaptırdığı ferdi kaza sigortası kapsamında çek verildi.

Öz Orman-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Bilgin, Çameli Orman İşletme Şefliği'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, sendika üyeleri Ruyan Altın ve eşi Seviye Altın'ın elim kazada hayatlarını kaybettiğini belirterek, Altın çiftine Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.

Hayatın her zaman mutluluk bahşetmediğini, bazen de acıları paylaşmak zorunda kaldıklarını ifade eden Bilgin, 'Öz Orman-İş Sendikası olarak, kazalar konusunda üyelerimizi bilinçlendirmek için eğitimler veriyoruz. Üyelerimizi kaza sigortasıyla sigortalıyoruz. Sendika olarak, onların mutlu günlerinde olduğu gibi acı günlerinde de yanında olmaya özen gösteriyoruz.' dedi.

Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu, Hak-İş ve Öz Orman-İş Sendikası Denizli Temsilcisi Halil Turan'ın katıldığı törende, hayatını kaybeden çiftin çocukları Tamer Altın ile Onur Altın'a 20 bin liralık sigorta çeki verildi.

Karabayır Mahallesi'nde ikamet eden Ruyan (52) ve Seviye Altın (44) çifti, 25 Temmuz'da Tuzak mevkisindeki arazilerini sulamak isterlerken su kuyusundaki motorun egzoz gazından zehirlenerek hayatlarını kaybetmişti.
Kaynak: AA