Söğüt Cuması'na Sosyal Tesis Ve Park Alanı

Kumluca Belediyesi tarafından, Kuzca Mahallesi Söğüt Cuması mevkisine yaptırılan sosyal tesisler ve park alanı törenle hizmete girdi.

Açılış töreninde konuşan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, 30 Mart 2014 seçimleri sonrası daha önce köy olan mahallelerin belediye hizmet sınırları içerisine geçtiğini, kendilerinin de bu tarihten sonra tüm mahallelere imkanları dahilinde en iyi hizmete vermek için çalıştıklarını söyledi.

Kuzca Mahallesinin de bu hizmetlerden faydalanan bir mahalle olduğunu ifade eden Çetinkaya, 'Sizlerle yaptığımız toplantılarda buraya bir sosyal tesis talebiniz olduğunu bizlere bildirdiniz. Biz de, belediyemizin öz imkanlarıyla sizin talebinizi yerine getirmek için çalışma başlattık ve bugün bu tesis ortaya çıktı. Bu tesisimiz sadece Kuzca Mahallesine değil, çevre mahallelerimize de hizmet verecek.' şeklinde konuştu.

Kuzca Mahallesi Muhtarı Ali Okur ise, mahallerindeki birçok hizmet eksiği bulunduğunu, bu eksiklikleri de Kumluca Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve devletin diğer kurumları aracılığı ile gidermeye çalıştıklarını söyledi.

Törene, Kumluca Kaymakamı Polat Kara, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, Belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA