Yeni Harmandalı'na Yeni Yol

Manisa Büyükşehir Belediyesi, merkez Şehzadeler ilçesine bağlı Yeni Harmandalı Mahallesini birçok mahalleye bağlayan yolda asfalt çalışması gerçekleştirdi. Çavuşoğlu ve Yeşilköy gibi mahalleleri birbirine bağlayan yolda yapılan çalışmalar nedeniyle Mahalle Muhtarı Salim Dönmez, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Yeni Harmandalı'na Yeni Yol
Manisa il genelinde sorumlu olduğu yolların bir bir bakımlarını gerçekleştirerek, yenileyen ve modern bir yol ağı oluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Şehzadeler ilçesi Yeni Harmandalı Mahallesini Çavuşoğlu ve Yeşilköy gibi mahallelere bağlayan yolda 6 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirdi. Yolda bakım ve genişletme çalışması da gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

“Yol, yağışlarda kapanıyordu”

Yeni Harmandalı Mahalle Muhtarı Salim Dönmez, yolun kötü durumda olduğunu ve Büyükşehir Belediyesi sayesinde artık bu kötü durumdan kurtulduklarını belirtti.

Dönmez, “Yolumuz kötü durumdaydı. Büyük arazi araçları da buradan geçemiyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün yolumuzu yükseltti bakım çalışması gerçekleştirdi ve asfaltlama yaptı. Aşırı yağışlarda yolumuz 10 gün kapanıyordu. Gerçekleştirilen bu çalışmalar sayesinde artık sorun yaşamayacağız. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum. Başkanımızı inşallah mahallemize bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA