Eczacıların Geleneksel Halk Oyunları Kursu Başlıyor

Aydın Eczacı Odası tarafından geleneksel hale getirilen halk oyunları kursunun bu yıl Ekim ayında başlayacağı belirtildi. Kurslara katılmak isteyen üyelerin ve yakınlarının kayıtlarını 22 Eylül günü mesai bitimine kadar yaptırması istendi.

Eczacıların Geleneksel Halk Oyunları Kursu Başlıyor
Mesleki faaliyetlerin yanında sosyal projeleri ile dikkat çeken ve geçen yıl 14 Mayıs Eczacılık Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Kültür ve Sanat Gecesi” ile dikkat çeken Aydın Eczacı Odası bu yıl da halk oyunları kursu düzenledi.

Geleneksel hale gelen halk oyunları kurslarının oldukça neşeli ve verimli geçtiğini belirten Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaarslan, Aydın Eczacı Odası Kültür Kulübü tarafından düzenlenen etkinliklerin artık gelenekselleştiğini belirterek “Kültür kulübümüzce geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Halk Oyunları kursu düzenlendi.

01 Ekim 2016 tarihi itibariyle başlayacak olan kurslara katılmak isteyen üyelerimiz ve üyelerimizin yakınları 22 Eylül 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar nüfus cüzdan fotokopileri ile Odamıza başvuruda bulunup kayıt ettirmeleri gerekiyor” dedi.

Kaynak: İHA