Kırklareli'nden Kısa Kısa

Lüleburgaz Belediyesince köyler arası dostluk turnuvası düzenlenecek.

Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde (LYFA) gerçekleştirilecek turnuva kapsamında, fikstür çekilişi yapıldı.

Belediyenin toplantı salonunda yapılan çekilişe, Kırıkköyspor, Çiftlikköyspor, Düğüncübaşıspor, Hamitabatspor, Karamusulspor, Eskitaşlıspor, Celaliyespor, Turgutbey Gençlikspor, Emirspor, Sarıcaalispor ve Karaağaçspor yöneticileri katıldı.

Lüleburgaz Belediyesi Tesisler Müdürü Samet Servet, kura çekim töreninde yaptığı konuşmada, turnuva ile köyler arasındaki dostluğu arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

Turnuvanın 20 Eylül-20 Ekim tarihleri arasında yapılacağını anımsatan Servet, tüm takımlara başarılar diledi.

- Belediye Başkanı Halebak’a ziyaret

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Celaliyespor Kulübü Başkanı Ediz Fidan’ı makamında kabul etti.

Fidan, ziyarette yaptığı konuşmada, kulübün 25 yıldır aralıksız olarak faaliyet gösterdiğini söyledi.

Kulübün amatör ligde olmasına rağmen başarılı çalışmalar yaptığını ifade eden Fidan, köy gençlerine sporu aşılayarak kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağladıklarını belirtti.

Halebak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kulübün 25. yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Fidan, daha sonra Halebak’a forma hediye etti.

- MHP İlçe Başkanı Çetinbaş'a ziyaret

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç ile yönetim kurulu üyeleri, MHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na getirilen Akın Çetinbaş’ı ziyaret etti.

Koç, parti binasında gerçekleştirilen ziyarette, Çetinbaş’a ilçe başkanlığı görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

MHP’nin 15 Temmuz darbe girişiminin ardından gerçek milliyetçi duruşunu bir kez daha sergilediğini ifade eden Koç, ülkenin birlik ve beraberliği için siyasetin ötesinde bir harekette bulunduğunu belirtti.

Türk milletinin darbelerden çok çektiğini anımsatan Koç, ülkenin uçurumdan dönmesine destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve parti üyelerine teşekkür etti.

Çetinbaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülkeye ve Türk milletine tehdit olan her türlü girişimin karşısında olduklarını bildirdi.

Kaynak: AA