Maltepe'de Kreşler Yeni Döneme Hazır

Maltepe Belediyesi, eğitim-öğretim yılı öncesinde kendisine bağlı olan 5 kreşte ve açılacak yeni kreşlerde, temizlik ve tadilat çalışmalarını tamamladı.

Maltepe'de Kreşler Yeni Döneme Hazır
Maltepeli miniklerin eğitim gördüğü kreşler, yeni döneme hazır hale getirildi.

Maltepe Belediyesi Kreş Müdürlüğü, eğitim-öğretim yılı öncesinde, kendisine bağlı Altayçeşme, Bağlarbaşı, Zümrütevler, Başıbüyük ve Esenkent kreşleriyle, bu dönemde açılacak yeni kreşlerinde temizlik ve tadilat çalışması yaptı. Her kreşte hijyen eğitimden geçirilmiş profesyonel temizlik uzmanlarınca gerçekleştirilen çalışmalarda, kreşlerde kullanılan ekipmanlar baştan aşağı dezenfekte edildi, kreşler yıkandı ve gerekli boyama ile tadilat işlemleri yapıldı. Çalışmalar kapsamında Başıbüyük Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi’nde yer alan park baştan aşağı yenilenirken, kreşleri ve hobi bahçelerini Veteriner İşleri Müdürlüğü ilaçladı.

Ayrıca yaz dönemi boyunca da kreş psikologları, sorunu ya da sıkıntısı olan ailelerle görüşme yaparak, sıkıntısı olan bir aileyi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne yönlendirdi. Yine hobi bahçesi ürünlerinin de toplanmasına başlanıldı.
Kaynak: İHA