ATB Başkanı Çandır'dan Protokol Ziyaretleri

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, kentte bazı protokol ziyaretlerinde bulundu.

ATB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ATB Yönetim Kurulu Başkanı Çandır, yönetim kurulu üyeleri Cüneyt Doğan, Halil Bülbül, Hüseyin Simav, Süleyman Ersan ve Genel Sekreter Tolgahan Alavant ile Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Solmaz'a borsanın çalışmaları ve bölgenin tarımsal yapısını anlatan Çandır, 26-20 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX hakkında bilgi verdi.

Antalya merkezdeki en büyük yeşil alan Zeytinpark Projesi'ni de anlatan Çandır, adalet mekanizmasının önemine dikkati çekerek, denetimli serbestlikten yararlanan vatandaşların topluma kazandırılması amacıyla yapılan çalışmaları değerli gördüklerini vurguladı.

Cumhuriyet Başsavcısı Solmaz ise, ticaretin kent ekonomisi için önemli olduğunu vurgulayarak, işlemlerde zaman yönetimi ve dezavantajlı vatandaşların rahat hizmet almasının öncelikleri arasında yer aldığını ifade etti.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Tevfik Altınay'ı da ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulunan Çandır, Zeytinpark'ta çocuklara çevre bilincini artırmaya yönelik doğa eğitimleri verildiğini vurguladı.

Altınay da, en büyük sermayenin çevre olduğunu, herkesin çevreye sahip çıkması gerektiğini anlattı.

ATB heyeti daha sonra SGK İl Müdürü Nejat Deniz'i ziyaret ederek, tarım çalışanlarına yönelik özel bir sosyal güvenlik sistemi üzerinde çalışılabileceğini ifade etti.

Kaynak: AA