Manisa Büyükşehir'den Urganlı'yı Rahatlatan Yol Çalışması

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Urganlı Mahallesi sakinlerinin yol genişletme talebini yerine getirerek, 4 kilometre uzunluğundaki yolu 2 buçuk metre daha genişletti.

Manisa Büyükşehir'den Urganlı'yı Rahatlatan Yol Çalışması
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu ilçesi Urganlı Mahallesi’nde yaptığı yol dolgu çalışması vatandaşlardan tam not aldı. Bu doğrultuda Urganlı Mahallesi’nin Akköy, İzzettin, Musulcalı, Çampınar mahalleleri ile bağlantısı olan mevcut yolda şarampol dolgularına başlandı ve yol 2 buçuk metre genişletildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar ile birlikte mevcut yolda incelemelerde bulundu. Demir, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda yol yapım, bakım, onarım ve genişletme çalışmalarının il genelinde sürdürüldüğünü söyledi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yürütülen çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, genişleyen yolun özellikle çiftçiler için büyük kolaylık olacağını söyledi.

Demir, “Sıcak asfaltla çok büyük bir sorunu ortadan kaldırdığımız 4 kilometrelik yolda zamanla genişleme ihtiyacı duyuldu. Çünkü mevcut yol 4 mahallenin Urganlı Mahallesi’ne bağlantı yoludur. Halkımızın bu doğruludaki beklentisini karşılamak adına da şarampol dolgu çalışmalarına başladık. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Urganlı Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yol genişletme çalışmalarına başladığını aktaran Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Üzüm sezonu dolayısıyla özellikle tarım araçlarının geçiş güzergahı olan yolumuza dair vatandaşlarımızın yol genişletme talebi vardı. Bu doğrultuda da Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa sürede yol dolgu çalışmalarına başlanıldı. Görüldüğü üzere ortaya oldukça geniş bir yol ortaya çıktı. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA