Trakya Üniversitesi Projesine AB'den Destek

Trakya Üniversitesi Girişimcilik Uygulama Merkezi'nin hazırladığı projenin başarılı bulunarak AB'den mali destek almaya hak kazandığı bildirildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Trakya Üniversitesi Girişimcilik Uygulama Merkezi Müdürlüğünün çeşitli projeler hazırladığı belirtildi.

Merkezin çalışmalarının devam ettiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

'Trakya Üniversitesi Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünün ulusal paydaş olarak yer aldığı, Erasmus + KA2 Eylem Planı çerçevesinde hazırlanan 'Ecvet and practitioners working in entrepreneurship support services' başlıklı proje, Avrupa Birliği Proje Komisyon Merkezi tarafından başarılı bulunmuş ve mali desteğe hak kazanmıştır. Projeye ortak ülkeler arasında Türkiye, İspanya, İtalya, Bulgaristan, Hırvatistan ve Fransa yer almaktadır. Projenin Türkiye adına koordinatörlüğünü Trakya Üniversitesi Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ayhan Aytaç ve Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Yorulmaz üstlenmektedir. Projenin açılış toplantısı 28 Eylül'de Valencia’da gerçekleştirilecektir.'

Kaynak: AA