Pazaryeri'nde 'Birlik, Beraberlik Ve Şükür Duası' Etkinliği

Pazaryeri ilçesinde 'birlik, beraberlik ve şükür duası' etkinliği gerçekleştirildi.

Kaymakam İbrahim Özdel, Esemen köyündeki etkinlikte, köy nüfusunun 20 kişi olmasına rağmen bin 500 kişinin katılmasının sevindirici olduğunu ifade ederek, bugünlerin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacın olduğu günler olduğunu söyledi.

15 Temmuz'da FETÖ terör örgütünün ülkede darbe kalkışmasının birçok insanın hayatına mal olduğunu belirten Özdel, 'Türk halkının birlik, beraberlik içinde bu katillere karşı dik durması ile bu belayı atlatmış oldu. Terör kimden gelirse gelsin lanetlenmesi gereken bir olaydır. İşte bizim bugün burada bir olmamız, beraber olmamız bunun bir göstergesidir.' dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın da 15 Temmuz'daki FETÖ darbe girişimini lanetleyerek, 'Bizi kimsenin bölmeye gücü yetmeyecektir. Bizler her zaman böyle birlik, beraberlik içinde olduğumuz sürece Allah'ın izniyle her şeyin üstesinden geliriz. Kıyamete kadar minarelerimizden ezan sesi susmayacak, gönderlerden al bayrağımız inmeyecektir.' diye konuştu.

Köy Muhtarı Emin Bayrak ise bundan sonraki yıllarda daha geniş kapsamlı bir etkinlik yapmayı planladıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından etkinlik, okunan mevlit, Bozüyük Seymen ekibi ile Küre Mehter Takımının gösterileriyle sona erdi.

Kaynak: AA