Kastamonu Milli İrade Platformu'ndan TBMM'ye Ziyaret

Kastamonu Milli İrade Platformu, TBMM'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Kastamonu'daki 46 sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu Kastamonu Milli İrade Platformu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Milli İrade Platformu adına açıklama yapan İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şube Başkanı Fatih Köse, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi Kastamonu'da da ciddi direniş ve protesto olduğunu söyledi.

Türkiye'de şehit olan vatandaşlar arasında kendilerine üye vatandaşların da olduğunu belirten Şube Başkanı Köse, darbe girişiminin ilk anından itibaren sokaklarda olduklarını, olmaya da devam edeceklerini söyledi.

Kastamonu'nün milli mücadele döneminde de devletinin yanında ve ön saflarda olduğunu dile getiren Köse, şunları kaydetti:

'Biz de, atalarımıza layik olmak, Ankara'nın yanında olduğumuzu göstermek ve geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak için meclisi ziyaret ettik. Kastamonu AK Parti milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir bizimle iyi ilgilendi. Meclis Başkanımız Sayın İsmail Kahraman'ı, Başbakan Yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş'u, Anayasa Komisyonu Başkanı Sayın Mustafa Şentop'u, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Şeref Malkoç'u, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve bazı siyasetçileri ziyaret ettik. Kendilerine Kastamonu Milli İrade Platformu'nca hazırlanan bildiriyi takdim ettik.'

Köse, il genelinde de çeşitli ziyaretlerde bulunarak, darbeye karşı dik duran, mücadele eden kurum ve kuruluşlara teşekkür edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA