MASKİ'nin İlçelerdeki Personeli Bilgilendiriliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Turgutlu’da bulunan MASKİ hizmet binasını ziyaret etti. Arslan, ziyarette yapılan mesailerin takibi ve kimlik kartlarının kullanımına yönelik bilgileri anlattı.

MASKİ'nin İlçelerdeki Personeli Bilgilendiriliyor
MASKİ Genel Müdürlüğü, ilçelerdeki işleyişin doğru ve eksiksiz ilerlemesi için yaptığı çalışmaları yerinde inceliyor. Bu kapsamda, MASKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ersoy Arslan Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin ortak olarak kullandığı hizmet binasında Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü İbrahim Kutar ve MASKİ Sorumlusu Mehmet Yörük’ü ziyaret etti. Çalışanlarla da işleyiş hakkında konuşan Arslan ziyarette, MASKİ Sorumlusu Yörük’e personelin mesailerin takibi ve personel kimlik kartlarının aktif olarak kullanılması gerektiği yönünde bilgi verdi. Bu ziyaretlerin 17 ilçede de devam edeceğini belirten Arslan, “İlçe birimlerimizde görev yapan personelimizi dinleyerek, gerekli mevzuat hakkında kendilerini bilgilendiriyoruz. Bu gibi ziyaretlerimizi diğer ilçelerimizde de yaparak, düzenli ve koordineli bir çalışma ortamı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

Turgutlu Belediyesi’ne nezaket ziyareti

MASKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Büyükşehir ve MASKİ’nin hizmet binasındaki bilgilendirme görüşmesinden sonra Turgutlu İlçe Koordinatörü İbrahim Kutar ve MASKİ İnsan Kaynakları Şube Müdürü Necmi Şirinkaya ile birlikte Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i de makamında ziyaret etti. Arslan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile MASKİ Genel Müdürlüğü’nün ilçede yapmakta olduğu çalışmalar ve ilerleyen dönemde hayata geçirilecek projeler hakkında konuştu.

Başkan Şirin, MASKİ’nin ilçedeki çalışmalarından memnun olduklarını ve başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA