Karesi'de Bayramlaşma

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde, belediye binasında düzenlenen bayramlaşma programında belediye personeli ile bayramlaşarak, tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Karesi'de Bayramlaşma
Ramazan Bayramı öncesinde gerçekleştirilen buluşmada Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Başkan Yardımcıları Yusuf Hocaoğlu, Yasin Sağay, Mürsel Sabancı, Fatih Doğan belediye personeli ile bayramlaştı. Personeli ile tek tek bayramlaşarak hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Yücel Yılmaz, iyi bayramlar dileyerek, "Aileniz ve yakınlarınızla birlikte huzurlu, sağlıklı bir bayram geçirmenizi temenni ediyor, Ramazan Bayramınızı kutluyorum" dedi.

Karesi Belediyesi’nin başkanından başkan yardımcısına, müdüründen saha personeline, büyük bir aile olduğunu söyleyen Başkan Yücel Yılmaz, "Kentin dört bir yanında gerçekleştirilen çalışmalarda tüm personelin alın teri var. Personelimizin her birini Karesi ailesinin bir ferdi olarak gördük, görmeye de devam edeceğiz" açıklamasında bulundu. Belediyede görev yapan işçisi ve memuruyla herkesin amacının Karesi halkına hizmet olduğunu belirten Başkan Yılmaz, "Aileniz ve yakınlarınızla iyi bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA