Saimbeyli Himmetli Köprüsü'nde Çalışmalar Son Aşamaya Geldi

Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Adana Büyükşehir Belediyesi’nce yaptırılan ve bölgenin asırlık sorununa çözüm olacak Himmetli Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Saimbeyli Himmetli Köprüsü'nde Çalışmalar Son Aşamaya Geldi
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatıyla, Saimbeyli Himmetli’de yapımına başlanan ve tamamlanma aşamasına gelen köprü, bölge sakinlerini, köyün diğer yakasına geçmek için 10 km yol yürümekten kurtaracak. Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, bölge halkının en önemli ihtiyaçlarından biri olan köprüyü yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye minnettar olduklarını belirterek, “Halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getiriyor olmanın huzurunu yaşıyoruz, Başkanımız Hüseyin Sözlü Bey, halka hizmet yolunda hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyor. El ele verdiğimiz sürece hemşehrilerimize hizmet yolunda, önemli işler başaracağız” dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Samibeyli Belediyesi işbirliğiyle yapımında son aşamaya gelinen ve Saimbeyli İlçesi Himmetli Köyü’nün (Mahallesi) asırlık ulaşım sorununa çözüm olacak köprüde çalışmaların kısa süre içinde bitirileceğini belirten Mustafa Şahin Gökçe, “Göksu Çayı nedeniyle ikiye bölünmüş halde bulunan ve bir mahalle sakininin, diğer tarafa geçmek için 10 km yol katetmesi gereken Himmetli’de, 8 metre genişliğinde, 20 metre uzunluğunda köprü yapılıyor. Yaklaşık 200 ailenin ulaşımında önemli kolaylık sağlayacak köprü, çevre köylerin sakinlerine de hizmet verecek. Köprü, 20 gün içinde hizmete girecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA