CHP'li Kadınlardan Salman'a Ziyaret

Orhangazi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Durmuş Hanlı ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı makamında ziyaret etti.

CHP'li Kadınlardan Salman'a Ziyaret
CHP Orhangazi Kadın Kolları Başkanı Gülay Durmuş Hanlı ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, ilde süren çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yalova ve Orhangazi’nin her alanda ciddi ilişkileri olduğuna da dikkat çeken Salman, bu ilişkilerin her alanda güçlendirilmesinde ise CHP’ye büyük bir görev düştüğünün altını çizdi.

CHP Orhangazi Kadın Kolları Başkanı Gülay Durmuş Hanlı ise, Yalova Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getirerek, "Yalova, hızla gelişen ve yıldızı parlayan bir il. Osmangazi Köprüsü ve otoyol projesi ile birlikte Yalova’nın gelişiminde hızlı bir ivme yaşanacağı her kesim tarafından dile getiriliyor. Bunda Yalova Belediyesi’ne de önemli görevler düşüyor. Bizler CHP Orhangazi Kadın Kolları olarak Yalova Belediyesi’nin çalışmalarını yakında takip ediyor ve yaptığını hizmetlerle gurur duyuyoruz. CHP’nin belediyecilik anlayışının önemli örneklerinden birisi de Yalova Belediyesi’dir. Orhangazi ve Yalova arasındaki ilişkilerin gelişiminde bizde üzerimize ne düşerse yapmaya her zaman hazırız" dedi.

Kaynak: İHA