Konyaaltı Belediyesi Ramazan Kermesi Açıldı

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 105 standın yer aldığı ve tamamında el emeği ürünlerin satıldığı Konyaaltı Belediyesi Bir Kadın Hareketi Ramazan Kermesi’nin çalışını gerçekleştirdi.

Konyaaltı Belediyesi Ramazan Kermesi Açıldı
İzmir, Isparta, Burdur ve Konyada’dan 7, Kepez, Muratpaşa, Döşemealtı ve Kemer ilçeleri’nden 32, toplamda 105 standın yer aldığı Konyaaltı Belediyesi Bir Kadın Hareketi Ramazan Kermesi, Konyaaltı Kent Meydanı’nda açıldı. Ramazan ayı boyunca satışların devam edeceği kermesin açılış kurdelesini Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyeleri Buket Dağlı ve Nazife Demirtaş ile birlikte açtı.

Konyaaltı Belediyesi Bir Kadın Hareketi Ramazan Kermesi’nde yer alan stant sahibi ev hanımlarının Antalya’nın ve de Türkiye’nin dört bir yerinden geldiklerini ifade eden Başkan Böcek, Ramazan ayı boyunca açık kalacak olan bu kermes ile burada kendi yaptıkları el işi ürünleri satan ailelere ekonomik destek sağlamak istediklerini söyledi.



Kermeste süs eşyaları, takı tasarım, giyim, el emeği ürünlerin sergilendiği standları inceleyen Başkan Böcek, stantlarda kendi yaptıkları ürünlerin satışını yapan ev hanımlarını tek tek ziyaret ederek tebrik etti.
Kaynak: İHA