AK Parti Çorum Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Çorum İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

AK Parti Çorum Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Toplantıya AK Parti Çorum İl Koordinatörü Recep Yıldırım, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Almanya Federal Meclisi’nde 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarına ilişkin karar tasarısının onaylanmasını eleştirerek, atılmaya çalışılan iftirayı kabul etmediklerini söyledi.



Anayasa ve Başkanlık sistemi konularında il ve ilçe teşkilatlarının kamuoyu oluşturma konusunda kendilerine önemli görevler düştüğünü dile getiren Bekiroğlu, halkla bir araya gelerek bu konular hakkında bilinçlendirici faaliyetler yapılması gerektiğini ifade etti.

Yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenecek iftar programlarının önemine dikkat çeken Bekiroğlu; “İlimizde ve ilçelerimizde yapılacak iftar yemeklerine elimizden geldiğince katılım sağlamalıyız. Rahmet ve bereket ayı olan bu ayda tüm teşkilatlarımızın halkla iç içe olup, fakir fukarayı, garip gurebayı gözetmeli onlara mümkün olduğunca sahip çıkmalı yalnız olmadıklarını göstermeliyiz” dedi.

AK Parti Çorum İl Koordinatörü Recep Yıldırım da, Müslüman Türk’ün Müslüman Türk’ten başka dostunun olmadığını belirterek, ne Fransa nede Almanya’nın kararlarıyla hareket etmeyeceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA