Başkan Polat Çalışmaları İnceledi

Yeşilyurt Belediyesi, Koyunoğlu Mahallesi Halife Sokak’ta kilit taşı döşeme çalışmaları yapıyor. Çalışmaları inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “İki yıllık hizmet dönemimizde toplam 264 bin 886 metrekare kilit taşı döşemesi yaptık” dedi.

Başkan Polat Çalışmaları İnceledi
Yeşilyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar ve Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte Koyunoğlu Mahallesi Halife Sokak’ta devam eden kilit taşı döşeme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ilçenin çehresini değiştirecek hizmetlere öncelik verdiklerini ifade etti.

Tüm hizmetlerinde çözüm odaklı hizmet anlayışını prensip edindikleri ve ilçenin her bölgesindeki eksikleri kalıcı çözümlerle gidermeye önem verdiklerini ifade eden Polat, “Bizim önceliğimiz vatandaşlarımızın yaşadıkları mahalle, cadde ve sokaklarda mutlu ve huzurlu olmasıdır. Toplum yapımızda mahalle kültürünün önemi büyüktür. Hepimiz mahallelerde büyüdük ve o havayı teneffüs ettik. Dostlukların, sohbetin ve arkadaşlıkların en güzel yaşandığı yerler mahallelerdir. Yeşilyurt Belediyesi olarak tüm mahallelerimizdeki fiziki şartları düzeltip, yaşam düzeyini yükseltmek adına çaba sarf ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğünün çatısı altında devam eden hizmetler kapsamında cadde ve sokakların, yollarını iyileştirme, bakım ve onarımları başta olmak üzere kaldırım yenileme, parke ve kilit taşı döşeme uygulamaları tüm hızıyla sürmektedir. İlçemizin çehresi bu çalışmaların ardından daha modern bir görüntüye ulaşacaktır” şeklinde konuştu.

“YIL SONUNA KADAR 140 BİN METREKARE KİLİT TAŞI DÖŞENECEK”

2016 yılı içerisinde belirlenen mahallelere 140 bin m² parke kilit taşı döşemesi yapacaklarını ifade eden Polat, “2014 ve 2015 ile 2016 yılının ilk 6 ayı içerisinde hizmet takviminde yer alan birçok kırsal mahallemizin meydanlarını kilit taşı döşeme ile güzel bir görüntüye ulaştırdık. İki yıllık hizmet dönemimizde toplam 264 bin 886 metrekare kilit taşı, 36 bin 127 metrekare doğal taş döşemesi yaptık. 2016 yılının ilk altı ayı itibariyle muhtelif mahalle, cadde ve sokaklara 61 bin 547 metrekare kilit taşı döşemesi yapan ekiplerimiz, ekim veya kasım ayına kadar sürecek çalışmalar kapsamında bu yılki toplam 140 bin metrekare kilit taşı döşeme işlemini tamamlayacaklar. Ekiplerimiz kırsal mahallelerimiz başta olmak üzere çevre yolunun alt ve üst kısmındaki bölgelerde çalışmalarını yoğun bir mesai ile sürdürmektedir. Mahallelerimizde kış aylarındaki kötü hava koşullarından dolayı bozulan, ciddi rahatsızlık oluşturan kaldırımları ve yollarımızı kalıcı önlemler alarak kaliteli bir seviyeye ulaştıracağız. Mahalle sakinleri her mevsim gönül rahatlığıyla sokaklarda huzurlu ve mutlu yaşayabilecek. Koyunoğlu Mahallesi Halife Sokak’ta devam eden kilit taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledik. Buradaki çalışmaları Ramazan Bayramı öncesinde tamamlayarak halkımızın hizmetine açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA