Bursa'da İş Yerindeki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Bir iş yerinin soyunma odasına 'seyyar satıcı' kılığında girerek, çalışanların cüzdanlarındaki 2 bin lirayı çalan zanlı, güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, bir iş yerinin soyunma odasına 'seyyar satıcı' kılığında girerek, çalışanların cüzdanlarındaki yaklaşık 2 bin lirayı çalan zanlı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, Karacabey Sanayi Sitesi'nde bulunan bir iş yerine elinde çantayla 'seyyar satıcı' kılığında gelen kişi, çalışanların soyunma odası olarak kullandıkları bölüme girdi.

Yakalanmamak için etrafı kontrol eden şüpheli, bazı pantolonların cebinde bulduğu cüzdanlardan yaklaşık 2 bin lirayı aldı.

Bu sırada çaldığı paraları da sayan ve rahat tavırlar sergileyen şüpheli, iş yerinden çıktı.

Olay anı, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

İş yeri sahibi Barış Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce de hırsızlık olayları olduğu için iş yerine güvenlik kamerası kurduklarını belirterek, 'Para lazım olduğunda ceplerimizin boş olduğunu gördük. Kameradan kontrol ettiğimizde 30 saniye gibi kısa bir sürede hırsızın cebimizi boşaltarak, hiçbir iz bırakmadan gittiğine şahit olduk. Hırsız, mesai saatleri içerisinde, korkusuzca seyyar satıcı kılığında elinde bir çantayla gelerek, elini kolunu sallayarak çıkıyor.' dedi.

Kaynak: AA