Fadıloğlu Her Gün Ayrı Bir Mahalle'de

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan ayı nedeniyle her mahallede ziyaret ettiği evlerde aileler tarafından yoğun ilgi ile karşılanıyor. Ramazan ayı süresince onlarca ailenin evine konuk olan Fadıloğlu, sıkıntıları birlikte aşıyor.

Fadıloğlu Her Gün Ayrı Bir Mahalle'de
11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelerin evlerini ziyaret ederek sıkıntılarını çözmeye çalışan Fadıloğlu, gittiği her evde aileler ile yakından ilgileniyor. Ramazan ayı içerisinde her gün ayrı bir mahallede ev ziyaretlerinde bulunan Fadıloğlu, ailelerin sorunlarına ortak olmaya çalışıyor. Ayrıca çocukları da unutmayan Fadıloğlu, onların gönlünü hoşnut edebilmek adına çeşitli hediyeler vererek, onlarla hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmiyor. Fadıloğlu, gerçekleştirdiği aile ziyaretleri kapsamında son olarak, iki torunuyla birlikte yaşayan Meryem teyzeyi evinde ziyaret etti. Meryem teyzenin ve torunlarının sorunlarına ortak olmaya çalışan Fadıloğlu, aile ile yakından ilgilendi.

Vakit buldukça vatandaşlarla bir araya gelip dertlerini sıkıntılarını dinlemeye çalıştıklarını belirten Fadıloğlu, “Ramazan ayı süresince her gün gerçekleştirdiğimiz ev ziyaretleri kapsamında bugün, Karacaoğlan Mahallemizde ikamet eden Meryem teyzemizin evini ziyaret ettik. Allah büyüklerimizi hiçbir zaman başımızdan eksik etmesin. Ben Meryem teyzeye teşekkür ediyorum, çünkü iki tane torununa kendisi bakıyor, onlarla beraber yaşıyor, onlarla yakından ilgileniyor. Büyüklerimizin bu şekilde davranışları bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. İnşallah yavrularımızda onlara saygıda kusur etmiyordur. Bu vesileyle mübarek Ramazan ayının bereketinden, feyzinden yararlanmayı Rabbim nasip etsin diyorum. Nice Ramazanla hep birlikte erişmek dileğiyle, her kesin Ramazan ayını kutluyorum” dedi.

Fadıloğlu’nun kendilerini evlerinde ziyaret ettiklerinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren Meryem teyze, “Başkanımız Ramazan ayı nedeniyle bizi ziyaret ederek, evimize konuk oldu. Başkanımızı evimde ağırladığım için çok mutluyum. Başkanımız sıkıntılarımızı dinledi, dertlerimize derman olmak için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.

Başkanımız zaten hiç bir zaman yardımlarını desteklerini bizden esirgemiyor. Allah kendisinden razı olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA