Bünyan Belediyesi'nce Akmescitte Müjdelerle Dolu Bir İftar Buluşması Gerçekleştirdi

Bünyan Belediyesi İftar Buluşmalarının dördüncüsü Akmescit Mahallesinde düzenlendi. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu iftar buluşmasında Akmescitlilere birçok yeni hizmetin müjdesini verdi.

Bünyan Belediyesi'nce Akmescitte Müjdelerle Dolu Bir İftar Buluşması Gerçekleştirdi
Bu yıl Bünyan Belediyesi tarafından mahallerde gerçekleştirilen İftar Buluşmalarının dördüncüsünü Akmescit mahallesinde düzenlendi.

Mahalle meydanında düzenlenen İftar buluşmasına Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Belediye meclis üyeleri ve her yaştan yüzlerce Akmescit sakini katıldı.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu yaptığı konuşmada;”Birlik ve beraberliğin kardeşlik ve dostluğun en yüksek duygularla, en ileri seviyede yaşandığı bir ramazanı idrak ediyoruz. İnşallah bu ramazanın mazlumlar coğrafyasında akan kanın durmasına, tüm İslam Coğrafyasının tek bir yumruk olarak yeniden birliğine, dirliğine ve yeniden uyanışına vesile olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Bugüne kadar sizlere bir takım hizmetler etmeye çalıştık. 7 beldeyi 39 mahalleyi 1300 kilometre kareyi hizmet alanı olarak kendimize meşgale edindik. İnşallah bundan sonrada hak ettiğiniz hizmetler birer birer gelecek bundan kimsenin şüphesi olmasın. Dün Kayseri’de, Bünyan’da ne varsa Akmescit’te de o olacak dedik. Biz bu sözümüzün arkasındayız. Plansız büyüme nedeniyle bir alt yapı sorunu vardı geçen yıl aylarca burada çalışıldı, akabinde yapılan kilitli parkeyle sizlerin ayağını çamurdan kesmeye gayret ettik buna da devam edeceğiz.

“Akmescit’e Spor Kompleksi Müjdesi”

Başkan Şinasi Gülcüoğlu gençler ve çocuklar içinde müjdeleri olduğunu söyleyerek;”İnşallah bu yıl sizler bir halı saha ile birlikte gençlerin enerjilerini atabileceği bir basketbol, voleybol sahsı ve futbol sahasını içine barındıran bir spor kompleksini bu yıl sizlere hediye edileceğinin müjdesini vermek istiyorum” dedi.

“Yeni mezarlık ihtiyacı var biliyoruz”

Başkan Gülcüoğlu Akmescit’in yeni bir mezarlığa ihtiyacı olduğunu bildiklerini ve konuyla yakıdan ilgilendiklerini belirterek” Buradan hayırsever hemşehrilerimize sesleniyorum. Mahallemize yeni bir mezarlığa ihtiyacı var ancak bir alan sıkıntısı var hayırsever Akmescitli hemşehrilerimizin bu konuda bizlere yardımcı olacağını ümit ediyorum. Ayrıca alnını verdiğimiz taziye evi inşaatına başlandı buradan hayırseverimize şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşayan Akmescit sakinleri İftar yemeği sonrası sahnelenen Hacivat-Karagöz, Sihirbaz, Aşık ile Maşuk, Meddah ve Tasavvuf musikisi gösterileri ilgiyle takip edilirken, Akmescit mahallesi sakinleri gönüllerince eğlendi.

İftar buluşmasına katılan vatandaşlar genç yaşlı, kadın erkek yüzlerce mahalle sakinini bir araya getiren iftar programı için Başkan Şinasi Gülcüoğlu’na teşekkür ettiler. Gelecek yıl yine beklediklerini ifade eden mahalle sakinleri daha önce bunun gibi bir etkinlik olmamıştı emeği geçenlere teşekkür ediyoruz diye konuştular.
Kaynak: İHA