Burhaniye'de Tarım Camiası İftarda Buluştu

Balıkesir Burhaniye ilçesinde, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli, İlçe Müdürü Erdal Aldağ’ın öncülüğünde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Burhaniye'de Tarım Camiası İftarda Buluştu
Düzenlenen yemeğe, Balıkesir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden İl Müdürlüğünü temsilen İl Müdür Yardımcısı Kurtuluş Candan, Nihat Ağan’ın da katılması İlçe Tarım Müdürlüğü personelini memnun etti.

Burhaniye Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünün iftar yemeğinde, emekliler de unutulmadı. Ramazan Ayı münasebeti ile düzenlenen yemekte, personel arasında birlik beraberlik arttırılırken. manevi iklimde aynı sofrada altında buluşulmuş, hasbihaller ve dualarla oruçlar açıldı. Müdür Erdal Aldağ, İlçe Müdürlüğü çalışanları ve eşleri arasında tanışma ve dayanışmaya güzel bir örnek olan bu tür faaliyetlerin devam edeceğini anlattı. Müdür Aldağ, iftar yemeklerinin geleneksel hale getirildiğini söyledi.

İftar sonrası çalışanların eş ve çocukları geç saatlere kadar havuz başında çay içerek sohbet ettiler. İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdal Aldağ’ın konukları ile tek tek ilgilendiği gecede İlçe Müdürlüğünden emekli personelleri de iftar yemeğine davet edilerek onurlandırdı. Erdal Aldağ,” Emeklilerimizden geceye iştirak eden Hamit Aydın ve Sefer Talay’ın eski çalışma arkadaşları ile hasret giderip, anılardan konuşmaları büyük bir coşkuya neden oldu. İftar yemeğimize katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA