Vali Kürklü'den Veda Ziyareti

Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Burdur Valisi Kürklü, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Korkmaz'ı ziyaret etti

Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Burdur Valisi Hasan Kürklü, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz'a veda ziyaretinde bulundu.

Prof. Dr. Korkmaz'ı rektörlük binasında ziyaret eden Vali Kürklü, İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'un ismini taşıyan ve kentin gelişmesinde katkıları olan bir üniversiteye sahip olduklarını söyledi.

MAKÜ'nün 2006 yılında kurulmasına rağmen çok ciddi ve emin adımlarla Türkiye'nin en iyi üniversiteleri arasına girmeye aday olduğunu belirten Kürklü, üniversitenin kendisiyle yaptığı iş birliğinden dolayı Rektör Korkmaz'a teşekkür etti.

Korkmaz ise Vali Kürklü'yü uğurlamanın burukluğu içinde olduğunu dile getirdi.

Kent yönetiminde kamu kurumlarının arasındaki işbirliğinin çok önemli olduğunun altını çizen Korkmaz, şöyle konuştu:

'Sayın Valimizle bir yıldan fazla beraber çalıştık. Kişiliği, yaklaşımları, bilgi ve tecrübeleriyle her zaman bizim yanımızda oldu. En küçük meselemizde konuya sahip çıkarak üniversitenin birlikte çalışan bir kişisi gibi davrandı. Bu kolay değildir. Hepimizin kurumlardaki görevleri bir gün sona erecek. Esas mesele bu görevlerden ayrıldıktan sonra ortaya çıkıyor. Sayın Valimize bize verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz.'
Kaynak: AA