Vali Güzeloğlu'dan Kartepe Belediyesi'ne Ziyaret

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i ziyaret ederek, Kartepe ilçesinde devam eden çalışmalar ve projeler hakkında brifing aldı.

Vali Güzeloğlu'dan Kartepe Belediyesi'ne Ziyaret
Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Şenol Ergüney, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri tarafından kapıda karşılanan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kartepe protokolü ile toplantı yaptı. Belediye Toplantı Salonuna gerçekleşen toplantıda konuşan Vali Güzeloğlu, “İlimizin her alanda daha iyiye, gelişmiş bir kent kimliğine doğru yürüyüşü devam ediyor. Bu çabayı inançla kararlılıkla sürdürüyor ve takip ediyoruz” dedi.

Vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak için çalıştıklarını söyleyen Vali Güzeloğlu, “Atanmış veya seçilmiş olan bizler yani hepimiz bu hedefin hizmetçisiyiz. Millete hizmet etmek en öncelikli meselemizdir. Kocaeli’de ki tüm kamu kurumlarımızın kalite hizmet standart belgeleri ve denetimlerini başlatmış bulunuyoruz. Kurum işleyişinin değil, halkla ilişkilerinin kalitesine bakarak Kocaeli Valiliğinin koyacağı kalite değerlemeleriyle bu süreçte sertifika alacak projenin ve projesinin içinde olacak. Bu kapsamda engellilerin binalarınıza erişimleri de var. Bu konuyla ilgili yakında bir Valilik Genelgesi duyurulacak” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Vali Güzeloğlu’na Kartepe ilçesinde devam eden çalışmalar ve projeler hakkında brifing sunumunda bulundu.

Toplantının ardından Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve toplantıya katılanlar, Kartepe’nin 29 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi. Sukay tesislerinde gerçekleşen toplantıda konuşan Vali Güzeloğl, “Kartepe bir dünya cenneti. Sahip olduğumuz bu güzelliğimizi doğru kullanmamız, korumamız ve geliştirerek, geleceğe aktarmamız lazım. Projelere baktığımızda turizmin, hizmetler sektörünün çok önemli çalışmaları var. Bunların hepsini destekliyoruz. Allah mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Vali Güzeloğlu ve beraberindekiler günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.
Kaynak: İHA