Üsküdar'dan Cizre'ye Yardım Eli

İstanbul Üsküdar Salacak İmam Hatip Ortaokulu’ndan Cizre İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine ayakkabı yardımı yapıldı.

Üsküdar'dan Cizre'ye Yardım Eli
İstanbul Üsküdar’da bulunan Salacak İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği Başkanlığı tarafından Cizre İmam Hatip Ortaokulu’nda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere 100 çift ayakkabı gönderildi. Öğrencilere dağıtılmak üzere gönderilen ayakkabılar Cizre İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü Avni İbişoğlu tarafından teslim alındıktan sonra öğrencilere dağıtıldı.

Cizre İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü Avni İbişoğlu, “Kardeş okul kapsamında Üsküdar Salacak İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine dağıtılmak üzere 100 çift ayakkabı gönderildi. Cizre İmam Hatip Ortaokulu idaresi olarak teşekkür ediyoruz. Okulumuz öğrencilerine yapılan bu tür yardımların diğer okullarımıza da vesile olmasını diliyoruz” dedi.

Cizre İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Tahirhan Uysal ise, “Okul Aile Birliği olarak Salacak İmam Hatip Ortaokulu’nun başlatmış olduğu kampanya neticesinde bize göndermiş olduğu ayakkabılardan dolayı teşekkür eder, bu tür anlamlı yardımların diğer okullara vesile olmasıyla birlikte artarak devam etmesini temenni ederim” diye konuştu.

Kaynak: İHA