Sandıklı'da 'Okul Öncesi Eğitim' Şenliği

Sandıklı Kaymakamlığı, Sandıklı Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Okul Öncesi Eğitim' şenliği düzenlendi.

Sandıklı Kapalı Halk Pazarında düzenlenen etkinliğe katılan Kaymakam Faik Arıcan, ilçede bulunan anaokulu ve anasınıflarının tamamının katıldığı programın ilçede bir ilk olduğunu söyledi.

Okul öncesi eğitimin önemine değinen Arıcan, 15-20 yıl sonranın garantisini almak için çocukların eğitimin önemli olduğunu belirtti.

Arıcan, 'Çocukları geleceğin bilinçli insanları haline getirmemiz için onları en güzel şekilde eğitmemiz, öğretmemiz, eğlendirmemiz ve geleceğe hazırlamamız gerekiyor. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Projenin ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.' dedi.

Konuşmanın ardından anaokulu ve anasınıfı öğrencilerince hazırlanan sergiler gezindi, ilçe protokolü daha sonra ikram çeşmesinden limonata içti.

Öğrencilere pamuk şekeri ve Osmanlı macunu ikramının yapıldığı programda, tahta bacak, palyaço, maskot ve sihirbaz gösterileri sergilendi.

Şenliğe, İlçe Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Muhittin Bilgiç, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, daire amirleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Kaynak: AA