Siirt Köy Korucuları Ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Şehitoğlu Açıklaması

'PKK Kürt adı altında kürde zarar veriyor, Kürdü öldürüyor'.

Siirt Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Dernekleri Başkanı İsmail Şehitoğlu, PKK'nın, Kürt adı altında Kürde zarar verdiğini ve Kürdü öldürdüğünü söyledi.

PKK'nın son dönemlerde halka yönelik yaptığı katliamlara ilişkin yazılı açıklama yapan Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Dernekleri Başkanı Şehitoğlu, PKK'nın, Kürt adı altında yaptıkları eylemlerle Kürtler'e zarar verdiğini ifade etti.

Türkiye'de hain ve kalleş terör örgütü PKK ne denli saldırılar yaparsa yapsın cevabı kendilerine misliyle verildiğini aktaran Şehitoğlu, şunları kaydetti:

'PKK, Kürt adı altında kürde zarar veriyor, Kürdü öldürüyor. Ben, bir Kürt olarak bunu diyorum. PKK, alçak bir terör örgütüdür ve asla Kürtler'in temsilcisi olamaz. Biz, devletimizden memnunuz ve her türlü hakka sahibiz. Ben, Türklerin, Arapların, Lazların, Çerkezlerin bulunduğu ortamlarda çok yaşadım ve şuana kadar bir ayrımcılık görmedim. PKK, Kürtlere karşı oluşturulmuş bir tuzaktır. Başka hiç bir şey değildir. Bunun örneklerini zaten görüyoruz. Diyarbakır Tanışık Köyünün Dürümlü Mezrası'nda masum 16 tane vatandaşı kalleşçe katlettiler.''

PKK'yı destekleyen ve örgüt propagandası yapan herkes cezasını çekeceğini dile getiren Şehitoğlu, milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması olumlu bulduğunu kaydetti.

Başkan Şehitoğlu, açıklamasında, şu ifadeleri kullandı:

''Hiç kimse dokunulmazlık kılıfı veya bir başka deyişle zırhın arkasına saklanarak, her istediğini ve bölücü faaliyetleri yapamayacak. Buna devletimiz ve milletimiz izin vermez. Lütfen aramızdaki hainlere izin vermeyelim. Vatan hainlerini aramızdan çıkararak, kardeşçe yaşayalım. Polisimiz, askerimiz ve korucularımız şehit olmasın. Güvenlik güçlerimize her türlü desteği verelim. Ülkemizin birlik ve beraberliği için milli mücadele uğruna can veren aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi onurla anıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi 'Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet' diyorum.''
Kaynak: AA