Erdoğan'a Destek Turuna Çıkan Özavcı Adana'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a başkanlık sistemi konusunda destek vermek amacıyla Türkiye turuna çıkan DSP'nin eski genel başkan adayı Erol Özavcı, Adana'ya geldi.

Otomobilini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafları ve 'Yeni Türkiye', 'Dünya lideri', 'Dünya liderimizle, yeni Türkiye yolunda' yazılarıyla kaplatarak yola çıkan Özavcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık bir aydır yollarda olduğunu söyledi.

Aslen Vanlı olduğunu iade eden Özavcı, şunları kaydetti:

'Cumhurbaşkanımıza, başkanlık sistemi için destek olmak amacıyla bugün Adana'ya geldim. Rahmetli Necmettin Erbakan, 'Suriye'de savaş olursa hedef Türkiye'dir' demişti. Bir Kürt kardeşiniz olarak bugün birlik, beraberlik içinde olma günüdür. Hiç kimse bizi bölemez. Çerkez, Türk, Kürt, Laz, hepimiz kardeşiz. Elhamdülillah hepimiz Müslümanız. Türkiye'yi Suriye, Irak gibi yapmayalım. Yükselen yeni Türkiye'nin kurucusu Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak amacıyla yollara çıktım. Onun yürüyüşü, adalet ve kalkınma demektir. Onun yürüyüşü, mazlumların, mağdurların, mahrumların kısacası tüm dünya düşkünlerinin sesi, dirilişi ve direnişi demektir. Gelin, birlik olalım, kardeşçe, özgürce Cumhurbaşkanımıza destek verelim.'

Özavcı, daha sonra İçel'e hareket etti.

Kaynak: AA