Mersin'de kan donduran olay!

Mersin’in Silifke İlçesi’nde şizofren hastası 20 yaşındaki Çağatay T. 45 yaşındaki üvey annesi Durdu T’nin başını kesip poşetle bir evin kapısına astı. 1 yaşında kendisini evlatlık alan annesini öldüren şizofreni hastası yakalandı.

Mersin'de kan donduran olay!
Mersin'de kan donduran olay!
Silifke'nin Say Mahallesi'nde meydana gelen olayda şizofreni hastası Çağatay T. Kısa sürede yakalandı.

Çocukları olmayan 47 yaşındaki Ali ile Durdu çiftti 20 yıl önce Çağatay'ı bir yaşında evlatlık edindi. Bir süredir şizofreni tedavisi gören genç, bilinmeyen bir nedenle annesiyle tartışmaya başladı. Kendini kaybeden genç, bıçağı alarak annesini çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra bedeninden kafasını keserek ayırdı.

KAPIYA ASTI

Kesik başı bir poşete koyan Çağatay T., poşeti olay yerinden yaklaşık 50 metre uzağındaki bir evin demir kapısına asarak olay yerinden kaçmaya başladı.

Mersin'de kan donduran olay!

KOMŞULARI DEHŞETE KAPILDI


Eve giren komşuları, annenin başından ayrı cansız bedeni görünce dehşete kapılarak polis ekiplerine haber verdi.

İZİNİ KAYBETTİRMEYE ÇALIŞIRKEN YAKALANDI


Olay yerine gelen polis ekiplerinin çevrede yaptığı araştırmada Durdu T.'nin kesik başı bir evin demir parmaklıklarında asılı buldu, izini kaybettirmeye çalışan şizofreni hastası yakalandı.

ASKERE GİTMİŞ, ÇÜRÜK RAPORUYLA GERİ GÖNDERİLMİŞ


Çağatay T.'nin son birkaç yıldır psikolojik sorunlar yaşadığı, uyuşturucu kullandığı ve şizofreni tedavisi gördüğü, bu hastalığı nedeniyle bir süre önce askerlik yapmak için gittiği birliğinden çürük raporu alarak gönderildiği ortaya çıktı.

Olay yeri inceleme ekipleri ve savcılık incelemesinin ardından Durdu T.'nin vücudu ve baş kısmı Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilmek üzere cenaze aracına kondu.