Aksaray'daki Trafik Kazaları MOBESE Kamerasında

Aksaray'da meydana gelen bazı trafik kazaları, MOBESE kameralarına yansıdı.

İl Emniyet Müdürlüğünce basınla paylaşılan ve son iki yılda meydana gelen trafik kazalarının görüntülerinde, Tiyatro Kavşağına giren bir otomobilin sağdan çıkan bir başka otomobile çarpması, Karasu Kavşağı mevkisinde seyir halindeki bir tırın ön tekerleğinin bulunduğu yerden çıkarak karayolunda ilerlemesi yer alıyor.

Karasu Kavşağı'nda bir otomobilin kaldırıma çarparak takla atması, Kurtuluş Kavşağı'nda seyreden bir otomobilin sağdan çıkan otomobile çarpmamak için yaya geçidinden geçen bir kişiye çarpması da görüntülere yansıyor.

E-90 karayolu Sanayi Kavşağı yakınında hareket eden bir otomobilin yola çıkan büyükbaş hayvana çarpması, Cumartesi Pazarı Kavşağı'nda iki otomobilin çarpışması, E-90 karayolu Sanayi Kavşağı'nda seyreden tırın aynı istikamette seyreden otomobili önüne alarak sürüklemesi, Karasu Kavşağı'nda bir kamyonetin aşırı hızdan dolayı kayarak devrilmesi de görüntülerde yer alıyor.

Efor Kavşağı'nda otomobilin aynı yönde ilerleyen motosiklete, Cumartesi Pazarı Kavşağı'nda otomobilin iki kişinin bindiği motosiklete çarpması, Karasu Kavsağı'nda tırın başka bir tıra arkadan çarparak devrilmesi de görüntü kayıtlarında bulunuyor.

Acem Sokak'ta otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan çocuğa çarpıp sürüklemesi ile bir kamyonun bariyerlere çarpması sonucu devrilmesi de MOBESE kameralarınca görüntülendi.

Görüntülerde, ışık ihlali ve aşırı hızdan dolayı meydana gelen çeşitli kazalar da yer alıyor.

Kaynak: AA