Tahmaz Ailesi Yaptırdığı Okuldaki Öğrencilere Desteğini Sürdürüyor

Hayırsever işadamı Muzaffer Tahmaz ve ailesi, Havza'da yaptırdıkları ve 2014 yılında eğitime açılan Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Okulu öğrencilerine destek olmaya devam ediyor.

Muzaffer Tahmaz'ın oğlu Altuğ Tahmaz ile hayırsever bir iş kadını tarafından Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Okulu'nda eğitim gören 53 özel öğrenciye eşofman ve spor ayakkabısı gönderildi.

Gönderilen hediyeler, Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ve Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktürk tarafından öğrencilere verildi.

Kaymakamı Tanrısever, yoğun iş programlarından dolayı ilçeye gelemeyen Altuğ Tahmaz'a ve diğer hayırsevere teşekkür ederek, 'İlçemiz ve bölgemiz için önem taşıyan okulu bizlere kazandıran Muzaffer Tahmaz bey ve ailesine bir kez daha teşekkür ediyorum. Onların sayesinde bu özel çocuklarımız eğitim görerek hayatlarını idame ettirme konusunda beceriler kazanıyor. Bu beceriler, çocuklarımız için hayati önem taşımakta.' dedi.

Kaymakam Kaşıkçı ise Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Okulu'nun misyonu bulunan bir okul olduğunu ifade ederek, Tahmaz ailesine teşekkür etti.

Kaynak: AA