Kitap Okumanın Önemini Anlatmak İçin Oyun Sergilediler

Türk-İş İlkokulu öğrencileri, kitap okumanın önemini anlatmak amacıyla gösteri düzenledi.

Türk-İş İlkokulu Müdürü Ökkeş Şahin, yaptığı açıklamada, gösteri grubunun hem kendi okullarında hem de Adapazarı Karadere İlkokulu, Arifiye Hacıköy İlkokulu, Erenler Zinnet Dilmen Anaokulu ve Adapazarı Şeker Anaokulu'nda gösteriler düzenlediğini kaydetti.

Öğrencilere kitabın ve kitap okumanın önemini oyunlarla anlatmaya çalıştıklarını ifade eden Şahin, 'Etkinliklere katıldım, oyunları izledim. Öğrenciler oyunlarını çok güzel sergilediler. Bu etkinliği, hem kendi öğrencilerimize hem de diğer okul öğrencilerine faydalı olabilmek için düzenledik. Başta öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve desteklerini esirgemeyen velilerimize çok teşekkür ederim. Rollerini ustaca sergileyen öğrencilerimize de ayrı ayrı teşekkür eder, başarılar dilerim' ifadelerini kullandı.

Şahin, daha bir çok proje ve etkinliklerinin olduğunu belirterek, zamanla onları da sergileyeceklerini ifade etti.

Sınıf öğretmeni Sema Güngör gözetiminde oyunlara hazırlanan öğrenciler, Hacivat-Karagöz, Şirinler, Keloğlan, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Nasrettin Hoca, Pinokyo ve Kırmızı Başlıklı Kız tiplemeleriyle kitap okumanın önemini izleyicilere aktardı.

Kaynak: AA