Karamürsel'de KOMEK Sergisi Açıldı

KOMEK kursiyerlerinin 'Gelenekseli Sergile, Akdeniz Bölgesi' temalı eserleri, Karamürsel'de sergilendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları'nın (KOMEK) 2015-2016 eğitim öğretim dönemi kursiyerlerinin 'Gelenekseli Sergile, Akdeniz Bölgesi' temalı eserleri, Karamürsel'de sergilendi.

Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen serginin açılış töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, KOMEK kurslarının artık büyük bir aile ve büyük bir eğitim yuvası olduğunu söyledi.

İnsanların her şeyin en güzeline layık olduğunu ifade eden Özak, 'Kurslarda eğitim alarak el becerisini geliştiren ve güzel işler ortaya koyan bütün kursiyerleri kutluyorum. KOMEK, artık bir eğitim yuvası ve büyük bir ailedir.' dedi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise, KOMEK'in halka, bilgi, beceri ve nitelik kazandırdığını, ev ekonomilerine de katkı sağladığını belirtti.

Yıldırım, 'Bundan büyük bir mutluluk duymaktayız. KOMEK, kursiyerler arasında yarışmalar ve projeler düzenlemektedir. Bu tür faaliyetler, sadece Büyükşehir Belediyemizin değil, tüm ilçemizin gurur kaynağıdır. İlçe sergi açılışımız hayırlı olsun.' şeklinde konuştu.

Daha sonra Özak, protokol ve kursiyer ile birlikte sergi açılışını gerçekleştirdi. Sergi cuma gününe kadar ziyaret edilebilinecek.

Açılışa, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın, okul müdürleri, KOMEK yöneticileri, usta öğreticiler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA