Hastanede 23 Nisan Kutlandı

Balıkesir’in Sındırgı Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları servisinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı erken kutlandı. Hastane yöneticisi ve Başhekimi Uzm. Dr. Yusuf İskender Coşkun ile Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte çocuk hastaların yatmakta olduğu ‘Çocuk Servisi’ süslenerek, palyaço gösterileri yapıldı. Servislerde tedavi için yatmakta olan tüm çocuklar ziyaret edilerek hediyeler verildi.

Hastanede 23 Nisan Kutlandı
Sındırgı Devlet Hastanesinde yatan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. Hastane yönetimi ve Sındırgı Belediyesi ile ortak bir program düzenledi.

23 Nisan programına Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Hastane Başhekimi Dr. Yusuf İskender Coşkun, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak, Hastane Müdürü Solmaz Karagür ve Hemşireler katıldı.

Çocuk servisinde yatmakta olan hastaları ziyaret eden Başkan Yavaş ve beraberindeki heyet çocukların 23 Nisan Bayramını kutladı. Başkan Yavaş, çocuk servisinde yatmakta olan çocuklara hediyeler de verdi. Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde görevli ‘Kavuklu ve Pişekar’ ise çocukların yüzlerini boyadı.

23 Nisan coşkusunu hastanede yaşatmak istediklerini belirten Başkan Yavaş; “23 Nisan Ulusal Çocuk Bayramını bugün değişik bir aktiviteyle Sındırgı Devlet Hastanesindeki çocuklarımızla beraber kutluyoruz. Bugün hastanemizin çocuk servisinde ve diğer servislerde yatan her yaştaki çocuklarımıza bu anı yaşatabilmek, ve onlara hastane ortamında da 23 Nisan’ın varlığını hissettirebilmek için başhekimiz, hemşerilerimiz ve bütün personelimizle odalarımızı dolaşıyoruz. Sağ olsunlar hastane yönetimi de çok hoş bir şekilde koridorları ve odaları süslemişler. Buraya kim ne gelirse gelsin burada 23 Nisan ruhunu hissetmemesi mümkün değil. Bu emeklerinden dolayı hastane yönetimini tebrik ediyorum. Bizlerde belediye olarak, Kavuklu ve Pişekar’la burada ufak hediyelerle sevindirdik hemde 23 Nisan coşkusunu, ülkemizde yıllardan beri kutlanmakta olan bu bayramı hastane ortamında da kutlanabileceğini gösterdik. Katkı verenlere sonsuz teşekkürler nice 23 Nisanlara İnşallah” dedi.

Başkan Yavaş’ın konuşmasından sonra Hastane Başhekimi Yusuf İskender Coşkun kısa bir açıklama yaptı. Başhekim Coşkun ilk defa Sındırgı Devlet Hastanesinde 23 Nisan kutladıklarını ifade etti.

Hastanede ki her etkinliğe destek veren Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’a teşekkür eden Başhekim Coşkun, "23 Nisan Bayramı Kutlamaları hafta sonunda denk geldiği için yatan hastalarımız gidemeyecekti. Hastalarımızın Bayram coşkusunu yaşayabilmeleri için servisimizde kutlama yapmak istedik. Hemşirelerimiz sağ olsun çocuk servisini süsledi. Hastanemizde yatarak tedavi görmekte olan çocuklarımızın 23 Nisan Bayramlarını kutlayarak sevindirdik. Onlara neşeli dakikalar yaşattık. Belediye Başkanımız her etkinliğimizde olduğu gibi etkinliğimize katılarak çocuklarımızı ufak hediyelerle sevindirdi. Başkanımıza ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA