AK Parti Belediye Meclis Üyeleriyle İstişare Toplantısı Yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanlığı Toplantı ve Konferans Salonu’nda belediye meclis üyeleriyle istişare toplantısı yapıldı.

AK Parti Belediye Meclis Üyeleriyle İstişare Toplantısı Yaptı
İstişare toplantısına AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Galip Ensarioğlu, Ebubekir Bal, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, İl Başkan Yardımcısı yerel yönetimler başkanı Mustafa Kaçmaz, 17 İlçe Belediye Meclis üyeleri katıldı.

İstişare toplantısında bir konuşma yapan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, durmadan, dinlenmeden Diyarbakır ve Diyarbakır halkı için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, asıl amaçlarının, milletin gönlünü kazanmak, Diyarbakır’a ve Diyarbakır halkına hizmet etmek olduğunu söyledi.

Akar, "Hizmetlerin gerçekleşebilmesi için, milletimizin menfaatine olabilecek her yenilik ve düzenlemede onlarla birlikte ilerlemeye gayret gösteriyoruz. Hizmetlerin gerçekleşebilmesi için sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman çalışacağız. Belediye meclisi üyeleri ile uyum içerisinde çalışarak, Diyarbakır’a kaynakların verimli şekilde kullanılması ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltmek için en iyi şekilde hizmet sunmayı hedefliyoruz. Bizler AK Parti ailesi olarak, bugün için değil yarınlar için, ben için değil biz için, dönemimiz için değil gelecek nesillerimiz için çalışıyoruz. Bizim tek başımıza yapacağımız işler çok ses getirmez ama sizlerin desteği ile çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Belediye meclis üyelerinin AK Parti çatısı altında Diyarbakır’a yaptıkları hizmetleri önemsiyoruz. Bizim ulaşamadığımız yerlere sizler ulaşacaksınız. Bizlerde sizlerden alacağımız fikir ve önerilerle imkanlar dahilinde Diyarbakır’a en kaliteli hizmeti sunacağız, halkımıza hizmet ile onların gönülleri fethetmek ve daima, şehrimizi bir adım daha ileriye gitmesini sağlamak istiyoruz. Kadim şehrimiz Diyarbakır her şeye layıktır" dedi.

Akar, toplantıya yoğun katılımlarından dolayı belediye meclis üyelerine teşekkür etti.
Kaynak: İHA