Ordak Yüzme Kursu Ulubey Etabı Sona Erdi

Ordu Valiliği’nin desteği ile Ordu Dağcılık, Yüzme ve Arama Kurtarma Spor Kulübü tarafından ilkokul öğrencilerine ücretsiz yüzme kursu kapsamında ilk çalışma sona erdi.

Ordak Yüzme Kursu Ulubey Etabı Sona Erdi
‘Ordu’da Yüzme Bilmeyen Kalmayacak’ adlı projeyle ilk olarak Ulubey ilçesinden başlanan ve 1 ay süren kurs sonunda Ulubey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan ve antrenörlerin katılımıyla kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. Kaymakam Emrullah Temizkan yaptığı açıklamada, başta kulüp başkanını ve antrenörlerinin böyle güzel bir sosyal projeye imza attıkları için tebrik etti.

ORDAK yüzme sorumlusu Fatih Çelebi ise, “Yaklaşık 40 öğrenci ile başladığımız kursumuz yapılan tören ile sona erdi. Öğrencilerin yüzmeye istekli olması kursun başarılı bir şekilde bitirmesi bizleri mutlu etti. Yüzme özellikle çocuklarınızın kendine olan güvenlerinin artmasını, sosyalleşmelerini, dayanıklılığının artmasın, daha sakin bir yapıya sahip olmalarını, kas iskelet sistemlerinin ve koordinasyonlarının gelişmesinde önemli bir rolü oynamaktadır. ORDAK yüzme okulu olarak deneyimli antrenörlerimiz eşliğinde 7’den 70’e herkese yüzme dersleri vermekteyiz. Su sporunu sevdirmeyi amaç edinmiş kulübümüz bu alanda kaliteli ve bilinçli sporcu yetiştirmeyi de görev edinmiştir” dedi.

Kaynak: İHA