AK Parti Of Mart Ayı Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Of mart ayı danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Of İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya, AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu ile partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Köseoğlu, Trabzon milletvekilleri olarak güzel bir çalışma ekibi oluşturduklarını belirterek, 'Geçen hafta sayın bakanımızın başkanlığında milletvekillerimiz, valimiz, belediye başkanımız, ve il başkanımızın katılımıyla yaptığımız toplantıda Trabzon’u masaya yatırdık. Seçim döneminde ne vaatler verdik, ne sözler verdik, çalışmalarımız ne aşamada hepsini değerlendirdik. 4 saat boyunca Trabzon’u konuştuk ve her vekilimize takip edeceği proje görevleri verildi' diye konuştu.

Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu ise tüm mahallelerin sorunlarının çözülebilmesi için çaba sarfettiklerine işaret ederek, 'Belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra Of'a büyük hizmetler de kazandırmanın peşindeyiz. Trabzon’un hiçbir ilçesinde doğalgaz yok, Of’umuzda var. Merkez mahallelerimizde yaşayanlar bu güzelliği yaşıyor. Şimdi Kıyıcık ve Eskipazar Mahallelerimizle Çamlı, Çamlıtepe ve İrfanlı Mahallemizin de tamamına doğalgaz vermek için çalışma başlattık. İnşallah bu yılın sonuna kadar bu çalışmaları tamamlayacağız' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA