Kütahya Belediyesine Yeni İş Makineleri Alındı

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, makine parkuruna yeni iş makinelerinin alındığını bildirdi.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Zafer Meydanındaki araç tanıtımında yaptığı açıklamada, göreve geldiğinden beri makine parkuruna çok sayıda saha çalışma makinesi dahil ettiklerini söyledi.

Kütahya’ya daha iyi ve kaliteli hizmet için iş makinelerinin oldukça önemli olduğunu belirten Saraçoğlu, şunları kaydetti:

'Biz araç alımı yaparken gerek teknik ekibimizle gerekse diğer birimlerimizle Kütahya'mızın ihtiyacı olan araçları almaya gayret gösterdik. Göreve geldiğimizden bugüne kadar araç parkımızda önemli bir artışın olduğunu söyleyebiliriz. İhtiyacımız olan 2 cenaze aracı, ekskavatör, 1 çekici tır, 6 damperli kamyon, kar ve buz kırıcı 4 çekici kamyon, 2 tam donanımlı ve 18 metre yükseğe müdahale edebilen itfaiye aracı, akaryakıt tankeri, lastik tekerlekli yükleyici, 10 adet kazıyıcı iş makinesini ve 100 kişilik teleskopik tribün olan bir dorse aldık. Göreve geldiğimizden bu yana toplamda 34 iş makinesi aldık ve bunların maliyeti de 10 milyon 250 bin liradır.'

Saraçoğlu, ayrıca siparişini verdikleri 2 tır, 2 drayler, 2 asfalt robotu ile 1 kamyonun da önümüzdeki günlerde de makine parkuruna katılacağını, bunlarla birlikte toplam maliyetin 12 milyon liraya ulaşacağını da sözlerine ekledi.

Programa katılan Vali Şerif Yılmaz da alınan makinelerin Kütahya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından katılımcılar araçları inceledi.

Kaynak: AA