Mahalle Gezileri Alikahya İle Sürdü

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, makamda değil sahada belediyecilik anlayışında çalışmalarını sürdürüyor.

Mahalle Gezileri Alikahya İle Sürdü
İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın yaklaşık 7 yıl önce başlattığı mahalle inceleme gezileri aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürlerinin katıldığı mahalle inceleme gezisi Alikahya Merkez mahallesi ile devam etti. Yaklaşık 4 saat süren inceleme gezisi sırasında muhtar Enver Gökbudak da hazır bulundu.

Esnaflarla ve bölge sakinleriyle sohbet eden, cadde ve sokakları gezerek eksikleri yerinde tespit eden Doğan, teknik ekibiyle değerlendirmelerde bulundu. mahalle inceleme gezisiyle ilgili açıklamada bulunan Başkan Doğan, "Alikahya’mız bizim göz bebeğimiz. Bu bölgede gerçekten çok güzel hizmetler yaptık. mahallemizi, parkından, okuluna, camisinden, yollarına, alt yapısından üst yapısına, parkelerine, çorba çeşmesine, sosyal alanlarına, etüt merkezlerinden İZMEK kurslarına, düğün salonuna kadar her alanda hizmetlerin en güzelleriyle buluşturduk. Şehrimizin en güzel stadı yine mahallemizde bitmek üzere. Fatih Sultan Mehmet bulvarının daha estetik hala getirilmesi konusunda hem cephe hem de asfalt çalışmamız devam ediyor” dedi.

Alikahya’nın hızla gelişen güzelleşen bir bölge olduğuna da vurgu yapan Doğan “ bölgede kurulan özel üniversite, bölgedeki toplu konut projeleri ile birlikte devletimizin ve belediyemizin yatırımlarıyla çok daha iyi noktaya gelecek” şeklinde konuştu.

Muhtar Enver Gökbudak da, İzmit Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek Başkan Doğan’a yapılan hizmetler için teşekkür etti.
Kaynak: İHA