Dolar Bozdurana Gazete Bedava

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir yerel gazete sahibi, 500 dolar bozdurarak makbuzunu getiren vatandaşlara bir yıllık ücretsiz gazete aboneliği hediye ediyor.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir yerel gazetenin sahibi, 500 dolar bozdurarak makbuzunu getiren vatandaşlara bir yıllık ücretsiz gazete gönderiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına vatandaşlar ve esnafın desteği artarak sürüyor. Marmaris ilçesinde 15 yıldır yayın yapan Marmaris Gündem gazetesi sahibi Temel Irmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına duyarsız kalamadığını söyledi.

Erdoğan'ın 15 Temmuz'daki ilk açıklamasını sosyal medya hesabından canlı yayınlayan gazeteci Irmak, 'Ülkemiz bilinçli olarak bir takım çevreler tarafından suni ekonomik kriz oluşturulmaya çalışılıyor. Bunu en başta Sayın Cumhurbaşkanımız gördü. Bizler de yerel gazeteci olarak hem okuyucularımızın dikkatini suni krize çekmek hem de Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmamak için böyle bir kampanya başlattık.' dedi.

Türkiye'ye faydalı birer birey olmayı istediklerini dile getiren Irmak, 'Üzerimize ne düşerse ülke adına yapmaya her zaman hazırız. Bu kampanya ile de bunu göstermeyi amaçladık. Varolduğumuz ülkemize her şeyimiz feda olsun. 500 dolarını bozdurup makbuzunu getiren her vatandaşa bir yıllık gazete aboneliğini ücretsiz veriyoruz.' diye konuştu.
Kaynak: AA