El Bab'da Yaralanan Askerlere Ziyaret

Kilis Barosu yönetimi, Fırat Kalkanı Harekatı sırasında ElBab bölgesinde yaralanan ve Kilis'te tedavi gören yaralı askerleri ziyaret etti.

Kilis Barosu Yönetim Kurulu, Fırat Kalkanı Harekatı sırasında El-Bab bölgesinde yaralanan ve Kilis'te tedavi gören yaralı askerleri ziyaret etti.

Barodan yapılan açıklamada, yönetim kurulunun Fırat Harekatı kapsamında yürütülen operasyonda El-Bab bölgesinde yaralanan askerleri, Kilis'te tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulunulduğu belirtildi.

Açıklamada, Kilis Devlet Hastanesi'nde yaralı askerlere en iyi şekilde hizmet sunulduğu dile getirilerek, 'Başta Sayın Valimiz İsmail Çataklı olmak üzere Kilis halkına ve yaralı askerlerimize gerçek anlamda sağlık hizmeti veren Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Serdar Sarıfakı'ya, Hastane Başhekimi Op. Dr. Erşan Öztin'e, Başhekim Yardımcısı Mehmet Summak ve her kademedeki hastane görevlileri ile yaralı askerlerimizi ilk günden bu yana yalnız bırakmayan her türlü ihtiyaç ve desteklerini esirgemeyen tüm sivil toplum kuruluşlarına, Kilis halkı ve Kilis Barosu adına şükranlarımızı sunuyoruz.' ifadeleri kullanıldı.
Kaynak: AA