ESABDER Ankara'daki İstişare Toplantısına Katıldı

Eskişehir Sportif Amatör Olta Balıkçılığı ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (ESABDER), Ankara’da düzenlenen Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu’nun (ASOF) istişare toplantısına katıldı.

ESABDER Ankara'daki İstişare Toplantısına Katıldı
Bu yıl ikincisi Nazım Hikmet Konferans Salonu’nda düzenlenen istişare toplantısına, Eskişehir’den ESABDER katıldı.

2017 yılında yapılacak olan programlar ve fikirlerin konuşulduğu toplantıyı, ESABDER Başkanı Osman Demirtaş değerlendirdi. Önümüzdeki yılın yol haritasını belirlediklerini anlatan Başkan Demirtaş, "Bizler ESABDER olarak kurucusu bulunduğumuz ASOF’un, 2016 ikinci istişare toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gittik. Toplantıya, derneğimizdeki federasyon delegeleri ve komite üyeleri katıldı.

Eskişehir’i ve ESABDER’i Ankara’da temsil eden, gönüllülük esası ile bu yola baş koyan, karşılığında her hangi bir menfaat, makam, mevki gözetmeyen ve ’Ben iken, biz olmaya; biz iken bir olmaya’ arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Toplantıda 2017 yılında yapılacak olan programlar için görüş ve fikirlerimizi sunduk. Bir yol haritasının belirlendiği bu toplantı, tüm ülkemizdeki sportif olta balıkçılarına hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA