İTO Başkanı Demirtaş Açıklaması 'Yüreğimiz Yanıyor'

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Kayseri’de gerçekleştirilen terör saldırısını kınayarak, “Türk Milleti, sahip olduğu birlik, beraberlik ve mücadele ruhu ile bu kanlı oyunu bozacak ve teröre teslim olmayacaktır” dedi.

İTO Başkanı Demirtaş Açıklaması 'Yüreğimiz Yanıyor'
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş’ın, Kayseri’de yaşanan terör saldırısı nedeniyle yazılı mesaj yayımladı.

Başkan Demirtaş yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Yüreğimiz yanıyor. Kayseri Komando Tugay Komutanlığı’ndan izne çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan hain terör saldırısını büyük bir acı ve üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Hepimizi derinden sarsan ve büyük bir üzüntüye boğan bu alçak saldırı, terörün karanlık yüzünü bir kez daha gözler önüne sermiştir. Türk Milleti, sahip olduğu birlik, beraberlik ve mücadele ruhu ile bu kanlı oyunu bozacak ve teröre teslim olmayacaktır. Asla hedeflerine ulaşamayacak olan alçaklara karşı kenetlenerek, dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz. Terörün ülkemizi bölmesine, yaşam tarzımızı değiştirmesine, bizi sindirmesine izin vermeyeceğiz. Hain saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Tüm ulusumuzun başı sağ olsun.”
Kaynak: İHA