Vodafone'dan Iphone 6 Ve Sonraki Modellerine Volte Teknolojisi

Vodafone iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'lı müşterilerine Voice over LTE (VoLTE) teknolojisi sunmaya başladı.

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirketin iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus kullanan tüm müşterileri bugünden itibaren VoLTE teknolojisini kullanarak genişbant üzerinden yüksek kaliteli telefon görüşmesi yapabilecek.

Abonelerine en çok sayıda VoLTE uyumlu cihaz sunan Vodafone'un bu hizmetinden iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus kullanan tüm Vodafone'lular yararlanabilecek. Kullanıcılar ayrıntılı bilgi için www.4bucakg.com adresini ziyaret edip detayları öğrenebilecek.

Açıklamada yer alan bilgiye göre, VoLTE özelliği ile ses aramaları veri üzerinden (VoIP) 4,5G şebekesi ile gerçekleştiriliyor. Böylece VoLTE özelliği ile çağrı başlatma süreleri 1-2 saniyeye indirilirken, kullanıcılara daha hızlı şebekeye erişim ve bağlantı hizmeti sunuluyor.

Kaynak: AA