Üniversite Öğrencileri Fuara Katıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesine bağlı Pazarlar Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi, Makine Resim ve Konstrüksiyon ve İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencileri, Ibatech İzmir ekmek, pasta makineleri, dondurma, çikolata ve teknolojileri Fuarı’na katıldı.

Üniversite Öğrencileri Fuara Katıldı
Pazarlar Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Öğretim görevlileri, Yrd.Doç. Dr. Hakan Mumcu, Dr. Zeynep Şimşek, Muhammed İlivan, Emin Akarçay, Benan Dinç Girgin ve Enes Ataş önderliğinde Ibatech İzmir ekmek, pasta makineleri, dondurma, çikolata ve teknolojileri Fuarı’na ziyaret ettiler.

İzmir Büyükşehir Belediyesince düzenlenen fuara katılan öğrenciler, sektör için gereken teknik malzeme, fırın, pişirici cihazlar, hijyen koşulları hakkında yeni bilgiler, yaratıcı sunum biçimleri, geliştirilmiş tatlar için bileşenlerin bulunduğu Ibatech fuarında sektörün öncü firmalarıyla buluştu.

Öğretim görevlisi Emin Akarçay, bu tür fuarların sektöründe çalışacak öğrencilerin vizyon kazanması ve ileriye yönelik yaratıcı fikirler elde etmesi dolayısıyla önem taşıdığını söyledi.

(MB-EFE)
Kaynak: İHA