Soma'da Minikler Teröre Karşı Tek Yürek Oldu

Soma Ayhan Şahenk Okulu öğrencileri, polisi ziyaret etti.

Soma'da eğitim öğretime bu yıl başlayan Ayhan Şahenk Okulu öğrencileri, idareci ve öğretmenleri eşliğinde Bölge Trafik Müdürlüğünü ziyaret ederek başsağlığı ve destek mesajlarını iletti.

'Teröre karşı tek yürek' ve 'polisimizin yanındayız” pankartlarını açan öğrencileri, Bölge Trafik Amiri Fethi Ata karşıladı.

Ata, yaptığı açıklamada, karanlık şer odaklarının halk ve güvenlik güçlerinin işbirliği sayesinde amaçlarına ulaşamayacağını söyledi.

Ata, 'Bizler bu ülkenin huzur ve refaha ulaşması için gece gündüz demeden çalışan vatan evlatları olarak yılmayacağız. Okulunuzun duyarlılığına müteşekkiriz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.' diye konuştu.

Ayhan Şahenk İlkokulu Müdürü Mustafa Küçük ise terör saldırısında şehit olan tüm polislere Allah’tan rahmet, ailelerine de sabırlar diledi.

Öğrencileri ve öğretmenleri odasında ağırlayan Fethi Ata’ya, okul müdür yardımcısı Özgür Kocabıyık tarafından çiçek takdim edildi.

Öğrencilere ikramda bulunan ve teşekkür eden Ata, öğrencilerden gelen soruları cevapladı, onların duygularını dinledi.

Daha sonra okula gitmek için yola çıkan öğrencilere, iki polis arabası eşlik etti. Okula polis korteji eşliğinde gelen öğrenciler, polisleri sloganlar eşliğinde uğurladı.

Kaynak: AA