İzmir'in Oda Başkanları Ankara'ya Çıkarma Yaptı

İzmir’deki ilçe ticaret odasının başkanları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun daveti üzerine Ankara’ya gitti.

İzmir'in Oda Başkanları Ankara'ya Çıkarma Yaptı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, İzmir’deki ticaret odası başkanlarını Ankara’ya davet etti. Bu talebi kırmayan oda başkanları da, Ankara’ya çıkarma yaptı. Başkanlar, hem ilçelerindeki, hemde odalardaki sorun ve sıkıntılarını Rıfat Hisarcıklıoğlu’na aktardı. Talepleri alan Hisarcıklıoğlu, başta kapasite raporu olmak üzere ilçe odalarının sorunlarının TOBB Yönetim Kurulu toplantısında ele alınacağını söyledi.

İlçe odası başkanları, Hisarcıklıoğlu ile görüşmenin ardından Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin yanı sıra Türkiye’de yatırım yapan Amerikan firmaları CEO’larının katıldığı TOBB-ABD Ticaret Odası işbirliği ile düzenlenen toplantıya katıldı.

Oda başkanları, ziyaretleri kapsamında İzmir milletvekilleriyle de buluştu. Ziyaretlere, Selçuk Ticaret Odası (STO) Başkanı Koray Yolcu, Tire Ticaret Odası (TTO) Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, Torbalı Ticaret Odası (TTO) Başkanı Abdulvahap Olgun, Menemen Ticaret Odası (MTO) Başkanı Yılmaz Güral, Bayındır Ticaret Odası (BTO) Başkanı Adnan İnanır, Bergama Ticaret Odası (BTO) Başkanı Fikret Ürper ve Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka katıldı.

Kaynak: İHA